miercuri, 30 iulie 2014

Primer RIMMEL LONDON fix&perfect pro




Descriere:
Rimmel lansează un produs revolutionar, cu o formulă cu totul specială, inspirată de experți – baza de machiaj Fix & Perfect Pro Primer. Obții perfecțiunea într-o secundă!
Fix & Perfect Pro Primer îți transformă chipul instant datorită formulei extraordinare care netezește, luminează, matifiază și protejează pielea. Rezultate uimitoare cu un singur produs!
În mod miraculos, porii sunt minimizați, ridurile fine sunt mult mai puțin vizibile, strălucirea neplăcută este făcută să dispară, pielea devine mult mai fină, cu o culoare uniformă și, mai mult decât atât, pielea este protejată și hidratată pe durata întregii zile.
Care este secretul? O formulă revoluționară de silicon-gel, care nu numai că este oil-free, dar absoarbe excesul de sebum, menținând pielea proaspătă și mată. În același timp, particule sferice de pudră uniformizează pielea conferind o strălucire radiantă.

Parerea mea:
   Nu am incercat prea multe baze de machiaj deoarece nu mi s-a parut vreo modificare intre a folosi si a nu folosi primer. De multe ori prefer sa folosesc o crema ca baza de machiaj. Daca ai tenul uscat, matur, nu este necesar sa folosesti insa daca ai un ten gras, mixt, vei avea nevoie de un produs care sa tina tenul mat si pe care fondul de ten sa se aseze bine. Are o consistenta fina si intra foarte repede in piele. Da un finish mat tenului ceea ce o face ideala de purtat pur si simplu, fara vreun fond de ten deasupra. In ceea ce priveste rezistenta machiajului intotdeauna folosesc o pudra mata, asa ca aprox. 3 ore machiajul rezista perfect, dupa care tenul incepe sa aibe un luciu nu foarte deranjant, ce da un aspect natural tenului. Nu pot sa zic ca e un primer extraordinar insa merita incercat. Avand in vedere ca nu este un produs profesional isi face treaba si pregateste suprafata pe care se va aseza fondul de ten.  
exista o singura nuanta: 002 


Puncte forte:
-finish mat
-usor de aplicat, se absoarbe repede in piele 

Puncte slabe:
-nu e indicat pentru un machiaj de seara pentru ca nu ofera o rezistenta de durata

De unde se poate cumpara: orice supermarket sau din magazinele dm

Pret: aprox. 30 lei (30ml)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu